Good and Bad Online Games

Sziasztok! Ezen a blogon online játékokat fogunk (azaz Roannes és unstopable [admin: DraGirl]) elemezni. Reméljük, hogy segítünk valamelyest nektek a jó és rossz online játékok közötti tájékozódásban. Emellett érdekesebb hírek is lesznek. Jó szórakozást!

Elérhetőség

képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés

Kategóriák

Facebook

Friss topikok

  • -=Atmancs=-: Jaj de jó akkor nem szűntetek meg :D (2012.06.27. 10:30) Várható teszt
  • BALAGE: @unstopable: Kiváló teszt, bár annyit hozzáfűznék hogy a szaggatás és a laggolás között nem kicsi ... (2011.08.25. 01:50) The Last Stand-Union city
  • unstopable: Roannes!!!!!!!! Van új rész a kongán ha érdekel. (2011.07.24. 09:01) Szériateszt - Reincarnation sorozat 1. rész
  • unstopable: @Roannes: Mint mondtam ezt még a bloggereknél csináltam és csak azért raktam ki hogy ne unatkozzon... (2011.07.18. 09:35) Szériateszt-Being One
  • unstopable: Ó hogy én mennyire de mennyire rühellem ezt a játékot amiatt az egy rohadt hiba miatt (2011.07.17. 16:53) Játékteszt - The Enchanted Cave

2012.04.11. 10:00 Roannes

Robot Unicorn Attack: Evolution

Ez az első, és talán az utolsó Facebook-os játék, amiről írni fogok. Robot Unicorn Attack. Van olyan, akinek be kell mutatnom? Az első rész a maga kicsit homokos, mégis eszméletlen hangulatával nagy sikert aratott. Utána jött a Robot Unicorn Attack: Heavy Metal, ami már nem rózsaszín, + metál zene szólt alatta. Végül nem is olyan régen jött az új rész, a Robot Unicorn Attack: Evolution.

Kezdem az újításokkal, hisz' a játék szinte ugyanaz mint az elődjei. Mivel ez egy Facebook-os játék, van fejlődési rendszer. Minden szintlépésnél kapunk valami olyan képességet, amit a menetek (ehe ehe) előtt vehetünk.

Minden menet (Ctrl+C Ctrl+V) után kapunk pénzt és EXP-t, amivel ugye fejlődik az unikornisunk. A pénz egy valamire jó: a menetek (mostantól másképp fogom hívni) vehetünk képességeket. Ez lehet tripla ugrás, robbanó szarv, stb. Ezek azonban nem maradnak meg örökre. Minden menet...akarom mondani minden próbálkozás előtt vehetjük meg ezeket, és csak azalatt az adott nekifutás alatt használhatjuk őket.

A játék alcíme az Evolution, magyarul evolúció. Ez elég erősen látszódik is. Az egyszarvú után átalakulhatunk pandává, farkassá, gorillává, kardfogú tigrissé, végül sárkánnyá. Az átalakuláshoz azonban a pályán található óriás csillagokat kell széttörnünk. És akkor irányítás: Z-vel ugrunk (duplát), X-szel pedig egy erős csapást hozunk létre, ezzel pusztíthatjuk el a csillagokat. A sárkány csapása egy külön misét megér, ugyanis ő tüzet okád. Na hoppá. Vannak még a pályán szivárvány színű pillangók, amikkel több pénzt szerezhetünk, ami a nagyon férfias Fairy Gold, magyarul Tündér Arany nevet kapta.

A grafika, ugyanolyan. Szép, jó folyamatos, nagyon több dolgot nem is lehet róla elmondani. Ja de mégis. Minden átalakulásnál változik a háttér. Mikor pandává változunk akkor dzsungeles háttér van, ha farkassá akkor havas, ha gorillává akkor erdős, ha kardfogú tigrissé akkor szavannás, ha sárkánnyá, akkor olyan... mintha a sarki fény lenne a háttér. A lényeg, hogy szépek. Valamint még a képernyő alján delfinek ugrálnak fel, de ez már mellékes.

Továbbra is 3 kívánságunk van. (Tényleg...kívánság...) Ha mindent elbaltázzuk, vége.
Na a zene... Erasure - Always. Ez a dal, úgy ahogy az első részben is, tökéletesen passzol a játékhoz. Nincs rá jobb szó. Másik zenével már nem is lenne ilyen jó a játék.

Maradtak az acsik, és a napi challenge. Acsik például: fejezz be 25 játékot, változz át 10x pandává, csinálj egy 250.000 pontos kívánságot, változz sárkánnyá, satöbbi. A napi challenge, ahogy a nevében is benne van, naponta van. Minden nap ha belépünk, ad egy kihívást, hogy például szerezz 50.000 pontot. Ha minden nap megcsinálod a héten, akkor kapsz valami nagyon jó kis dolgot.

Ahogy a két elődje, ez is egy nagyon jó játék, főleg az újításoknak köszönhetően. Sajnos ebből a játékból oly nagyon hosszú tesztet nem nagyon lehet írni (valaki biztos képes rá, de az nem én vagyok),  mivel nincs benne annyi tartalom mint mondjuk a SAS: ZA 3-ban. Ettől függetlenül nagyon jó játék, és a hímneműek se riadjanak meg tőle, csak azért, mert még mindig egy kis homokos hangulatot áraszt magából :D

Pontszám: 9/10


Robot Unicorn Attack: Evolution, kattints ide, ha játszani szeretnél!

 

Szólj hozzá!

Címkék: fantasztikus 2012 robot unicorn attack evolution


A bejegyzés trackback címe:

https://gabog.blog.hu/api/trackback/id/tr114374365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása