Good and Bad Online Games

Sziasztok! Ezen a blogon online játékokat fogunk (azaz Roannes és unstopable [admin: DraGirl]) elemezni. Reméljük, hogy segítünk valamelyest nektek a jó és rossz online játékok közötti tájékozódásban. Emellett érdekesebb hírek is lesznek. Jó szórakozást!

Elérhetőség

képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés

Kategóriák

Facebook

Friss topikok

  • -=Atmancs=-: Jaj de jó akkor nem szűntetek meg :D (2012.06.27. 10:30) Várható teszt
  • BALAGE: @unstopable: Kiváló teszt, bár annyit hozzáfűznék hogy a szaggatás és a laggolás között nem kicsi ... (2011.08.25. 01:50) The Last Stand-Union city
  • unstopable: Roannes!!!!!!!! Van új rész a kongán ha érdekel. (2011.07.24. 09:01) Szériateszt - Reincarnation sorozat 1. rész
  • unstopable: @Roannes: Mint mondtam ezt még a bloggereknél csináltam és csak azért raktam ki hogy ne unatkozzon... (2011.07.18. 09:35) Szériateszt-Being One
  • unstopable: Ó hogy én mennyire de mennyire rühellem ezt a játékot amiatt az egy rohadt hiba miatt (2011.07.17. 16:53) Játékteszt - The Enchanted Cave

2012.04.18. 10:00 Roannes

noitcelfeR

Mai játékunk eléggé érdekes. Mondanám, hogy hasonlít a SHIFT-re, de... Na mindegy, kezdjük. A játékot Wix készítette, akinek a nevéhez fűződik az egész DuckLife sorozat (a széria tesztemet letagadom, szóval a link a 4. rész tesztjéhez visz)

Összesen van 25 pálya + 10. Ez a + 10 az úgymond bónusz pályák, amik sokkal nehezebbek. Maga a játék eléggé érdekes. Ugyanis nem 1, hanem 2 embert irányítunk egyszerre: magunkat és a tükörképünket. Ez alapján kell szépen odafigyelni az akadályokra. Ami az egyiknek ott van, az a másiknak is, csak lehet, hogy a másiknak nem látszódik. Ez esetben ő a levegőben ugrál és sétál.

Dolgunkat megnehezíti pár dolog: mozgó platformok, tüskék, egy helyben lebegő szörnyek, és maguk ezek a tükörképes láthatatlan platformok. A mozgó platformoknál mindössze annyi az érdekes, hogy átmehetnek tüskék alatt miközben rajtuk állunk, ezáltal eléggé nehéz lesz újra rájuk ugrani. A tüskék szerintem egyértelműek: rájuk ugrasz, meghalsz. Azonban, az oldalukra lehet ugrani. Tehát ha egy vízszintesen fekvő tüskét láttok meg, az oldalára rá bírtok ugrani. Még a függőlegesnél is, csak nagyon ki kell centizni. A szörnyek pedig csak úgy vannak. Nekik az a tulajdonságuk, hogyha rájuk ugrasz kipukkadnak és így egy kicsit feldobnak.

A grafika nagyon szép. A mozgás folyamatos, a tükörkép is nagyon jól néz ki, valamint lehet állítani egy dolgot, hogy kásás legyen-e a képernyő. Ez egy hatalmas ötlet, ha megnézzük, milyen is maga a játék.

A zene, az borzalom. Talán techno, vagy fogalmam sincs, hogy milyen zenéje van a játéknak, de hogy nem tudtam azzal együtt játszani, az is biztos. Hál' istennek van némítás gomb. Ja és persze ismétlődik.

Ami egy fontos eleme a játéknak, az a pályaszerkesztő. Itt megkapunk minden elemet, és azt kezdhetünk velük amit akarunk. Nagyon beteg és ötletes pályákat lehet így létrehozni. Nagyon nem akarok ezen belül minden lelőni, tapasztaljátok meg ti magatok, és csináljatok minél durvább pályákat! :D

A vége még ami érdekes. Ha a 10 bónusz pályát is megcsinálod, kapsz egy jutalmat. Egy YouTube videót. Aki esetleg nem akar játszani a játékkal, de a videót megnézné, kattintson ide!

Tekintve, hogy mennyire fáradt voltam a napokban (nem elég jó kifogás, de mindegy), nem tudtam rendesen összeszedni a játékban található dolgokat, de azért a fontosabb elemekről írtam. Remek játék, szép grafikával, borzalmas zenével, remek pályákkal és játékmenettel, eléggé durva nehézséggel. Ajánlom ezt is mindenkinek, maximum 1 órát vehet el az életetekből (igen, 35 pályával 1 órát is lehet szenvedni... én legalábbis annyit szenvedtem)

Pontszám: 8/10

noitcelfeR, kattints ide, ha játszani szeretnél!

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 noitcelfer


A bejegyzés trackback címe:

https://gabog.blog.hu/api/trackback/id/tr754457694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása