Good and Bad Online Games

Sziasztok! Ezen a blogon online játékokat fogunk (azaz Roannes és unstopable [admin: DraGirl]) elemezni. Reméljük, hogy segítünk valamelyest nektek a jó és rossz online játékok közötti tájékozódásban. Emellett érdekesebb hírek is lesznek. Jó szórakozást!

Elérhetőség

képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés

Kategóriák

Facebook

Friss topikok

  • -=Atmancs=-: Jaj de jó akkor nem szűntetek meg :D (2012.06.27. 10:30) Várható teszt
  • BALAGE: @unstopable: Kiváló teszt, bár annyit hozzáfűznék hogy a szaggatás és a laggolás között nem kicsi ... (2011.08.25. 01:50) The Last Stand-Union city
  • unstopable: Roannes!!!!!!!! Van új rész a kongán ha érdekel. (2011.07.24. 09:01) Szériateszt - Reincarnation sorozat 1. rész
  • unstopable: @Roannes: Mint mondtam ezt még a bloggereknél csináltam és csak azért raktam ki hogy ne unatkozzon... (2011.07.18. 09:35) Szériateszt-Being One
  • unstopable: Ó hogy én mennyire de mennyire rühellem ezt a játékot amiatt az egy rohadt hiba miatt (2011.07.17. 16:53) Játékteszt - The Enchanted Cave

2012.05.02. 10:00 Roannes

New Star Soccer

A New Star Games-nek van néhány jó kis játéka. New Star Tennis, New Star Soccer 3 és 5, New Star GP, Super Laser Racer, és még a New Star Soccer 2010. Főleg focis játékaik vannak, ilyen a mai alany, a New Star Soccer is.

Van néhány New Star Soccer játékuk. De míg a nagyobb címeket meg lehet venni, addig a mai alany egy flash játék. Viszont a játékon belül reklámozzák a többi játékukat. Ügyes :D

A játék legelején megadhatjuk a nevünket, valamint a bőrszínünket és a nemzetiségünket. Amint ez megvan, kapunk egy tutorialt. Itt megtanít a játék lőni, helyezni, védekezni, szabadrúgásokat elvégezni, satöbbi. Teljesítményünktől függően, egy egészen kis gyenge csapat szerződést ajánl fel, amit persze elfogadunk.

Kezdjük itt is a bolttal. Vehetünk energiaitalokat, és cipőket. Az italok feltöltik az energiánkat, vagy javítják másokkal a kapcsolatunkat. A cipők pedig javíthatják az erőnket, a sebességünket, és a technikánkat. Minél nagyobb a hírnevünk, annál drágábbak lesznek az energiaitalok. Ha az életstílusunkat akarjuk javítani, 3 fajta dolgot vehetünk: elektronikai eszközöket, járműveket és házakat. Minél magasabb az életstílusunk, annál könnyebb dolgunk lesz a nőkkel, valamint az újságokban sem fog az szerepelni, hogy milyen szakadt ruhákban járkálunk.
Pénzszerzés/költés érdekében pedig elmehetünk a kaszinóba, ahol black jack-et, rulettet játszhatunk, valamint szórakozhatunk a játékgépekkel is.

Az edzés nagyon fontos ebben a játékban. Sebességet, erőt, technikát, látószöget és szabadrúgásokat lehet fejleszteni. Egy tipp: a sebességet NAGYON fejlesszétek. Ugyanis. A sebesség tesztje valami ilyesmi: állsz a pálya közepén, előtted és mögötted pedig ellenfél. A cél az, hogy megakadályozd a labda útját, a mögötted lévő emberhez. Na már most. A 2. év környékén, ha mi egy magasabb osztálybeli csapathoz igazoltunk, ez nagyon nehéz lesz, ha csak nem fejlesztjük iszonyatosan a sebességünket. Sok labda elérhetetlennek tűnik majd. Viszont egy másik tipp: nézzétek azt a mögöttetek lévő fickót, akinek a feje fölött meg fog jelenni 3 pont. Annak fog menni a labda.

Ami egy jó kis plusz a játékban, azok a statisztikák. 3 fajta statisztika van: szezonbeli, karrierbeli és kontinentális. Mindben ugyanazok a dolgok vannak feltüntetve.
Hány meccsen szerepeltünk, hány gólt lőttünk, hány mesterhármast lőttünk, hányszor passzoltunk, hány gólpasszt adtunk, hányszor voltunk a meccs sztárjai, milyen értékeléseket kaptunk a meccsek végén, illetve, hogy milyen messziről szereztük a legtávolabbi gólunkat és passzunkat.

Még egy dolgot megemlítek, mielőtt a rendes játékmenetre térnék ki. A liga menüpont alatt megnézhetőek a bajnokságok állásai (amilyen nemzetiségű vagy, annak az országnak a tabelláit nézheted meg), illetve a BL, EL, VB, EB csoportok állásai. Ugyanitt nézhető meg a naptár. Ki ellen mit játszottunk, illetve hogy kivel, mikor fogunk játszani.

Maga a játék. Ahogy az első képen is láthatjátok, valahol megjelenik a labda. Ilyenkor rá kell kattintani, és vagy lőni, vagy passzolni. Bárhogy is döntünk, miután elengedjük az egeret, egy nagy labda jön be valahonnan a képernyőbe, arra kell kattintani. Nem mindegy ám, hogy hova. Ha gurul a labda, passznál lehet fönt, lövésnél lent. Ha magasról esik, akkor várjuk meg míg lentebb ér, aztán kattinthatunk a felső részére, a lövés is jó lesz ezzel a megoldással. Amíg nem csinálhatunk semmit, nézhetjük a meccs eseményeit.
Kinél van a labda, kik lőttek kapura, mindent lehet itt olvasni. Azonban a gép néha nagyon... köcsög. Bármikor megeshet olyan, hogy tegyük fel 75 perc után 3-1-re vezettek, azonban a gépre rájön az 5 perc, és 80. minutum után már 3-3.
Lehet itt a társaknak ívelgetni, óriási gólokat lőni, illetve a fentebb említett sebességes szart csinálni.

Meccs után egy kis összegzés vár ránk. Mennyi lehetőségünk volt bármit is csinálni, hány gólt lőttünk, hány gólpasszt adtunk, hányszor passzoltunk, illetve egy értékelés. Teljesítményünktől függően jobb lehet a kapcsolatunk a főnökkel, a társakkal, és a szurkolókkal. Ezt a kapcsolatot azonban máshogy is lehet növelni. Az élet menüpontban megjelennek a kapcsolataink. Mellettük egy képre kattintva egy kis memóriajátékot kell játszanunk. Ha egy párt is találunk, akkor jó időt tölthetünk el az adott személlyel/személyekkel. Persze van még egy harmadik módja. Meccs előtt néha megjelenhet egy kép: válassz! Főnök vagy csapat? Esetleg csapat vagy rajongók? Bármelyiket választod, azzal fog javulni a kapcsolatod, a másikkal pedig romlani.

Az év folyamán kaphatunk ajánlatokat másik csapattól. Ezt elfogadhatjuk, de persze el is vethetjük, ha nem tetszik nekünk az adott csapat, vagy rosszul áll. Egy gond van ezzel. Nincsenek csapat összegzések. Nem tudhatod meg, hogy amelyik csapathoz igazolsz, az jobb-e annál, mint amelyikben most vagy. Jó lenne egy ilyen... Ja és ha eligazolsz, akkor megint szenvedhetsz a kapcsolatokkal.

Ha már visszakanyarodtunk a kapcsolatokhoz, lehetnek szponzoraink. Cipő, ruha, autó, ékszer, satöbbi szponzorunk lehet. Minden meccsen kapunk ezektől a szponzoroktól 1$-t. Ahány van, annyiszor többet kapunk. És igen, csak ők kereshetnek fel minket.
(na ja...nem játszottam az 1. félidőben :D de velem 3-3 lett >.>)
Vannak kitüntetések is, amik az acsiknak felelnek meg. Mindenért kaphatunk. 10 passz egy meccsen, nyerjünk 5 góllal, 25x legyünk a meccs sztárjai, és satöbbi, és satöbbi. Rengeteg van, ugyan nem 400 mint az AU 3-ban, de azért eléggé sok.

A grafikáról nem beszélnék igazán. Nem azért, mert nagyon rossz vagy nagyon jó lenne, hanem olyan...semmilyen. Teljesen középszerű, főleg egy ilyen játékhoz képest. A hangok mind remekek. Főleg a közönség tombolása :D
Zenéről nem lehet beszélni. Mivel nincs. Én hiányolom, bár lehet, hogy így a jobb, nem tudom.

Kiváló, és nagyon, de nagyon addiktív játék. Ha egyszer elkezded, nehezen fogod tudni abbahagyni. Ajánlom mindenkinek, főleg foci kedvelőknek. Ők nagyon bele fogják élni magukat :D
(sajnos egy feliraton kívül semmilyen jutalmat nem kapunk, ha esetleg a BL-t, vagy a bajnokságot megnyerjük...)
Pontszám: 9/10

New Star Soccer, kattints ide, ha játszani szeretnél!


 

Szólj hozzá!

Címkék: fantasztikus 2012 new star soccer


A bejegyzés trackback címe:

https://gabog.blog.hu/api/trackback/id/tr884482601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása