Good and Bad Online Games

Sziasztok! Ezen a blogon online játékokat fogunk (azaz Roannes és unstopable [admin: DraGirl]) elemezni. Reméljük, hogy segítünk valamelyest nektek a jó és rossz online játékok közötti tájékozódásban. Emellett érdekesebb hírek is lesznek. Jó szórakozást!

Elérhetőség

képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés

Kategóriák

Facebook

Friss topikok

  • -=Atmancs=-: Jaj de jó akkor nem szűntetek meg :D (2012.06.27. 10:30) Várható teszt
  • BALAGE: @unstopable: Kiváló teszt, bár annyit hozzáfűznék hogy a szaggatás és a laggolás között nem kicsi ... (2011.08.25. 01:50) The Last Stand-Union city
  • unstopable: Roannes!!!!!!!! Van új rész a kongán ha érdekel. (2011.07.24. 09:01) Szériateszt - Reincarnation sorozat 1. rész
  • unstopable: @Roannes: Mint mondtam ezt még a bloggereknél csináltam és csak azért raktam ki hogy ne unatkozzon... (2011.07.18. 09:35) Szériateszt-Being One
  • unstopable: Ó hogy én mennyire de mennyire rühellem ezt a játékot amiatt az egy rohadt hiba miatt (2011.07.17. 16:53) Játékteszt - The Enchanted Cave

2012.05.05. 14:20 Roannes

Formula Racer 2012

Turbo Nuke rengeteg nagyon jó játékot készített már el. Ilyen például a Soccer Balls, a Flaming Zombooka sorozat, a Cyclomaniacs 2, vagy esetünkben, a Formula Racer 2012.

Ennek a játéknak van egy "elődje", a Formula Racer. Az egy eléggé közepes autós versenyzős játék volt, sok helyszínnel és még több ellenféllel. Aközött a játék között, és a mai alany között rengeteg a fejlődés. Kezdésnek 3 bajnokság van, mindegyikben egyre több verseny. Összesen 12 helyszínen mérhetjük össze tudásunkat a másik 31 (előző játékban 24) ellenféllel szemben. Amerika, Malajzia, Brazília, Ausztrália, Kanada, Kína, Franciaország, Nagy Britannia, Németország, Spanyolország, Törökország, India. Rengeteg remek helyszín. És nem csak a földrajzi elhelyezkedésükben változatosak, hanem kinézetükben is. Amerika, Ausztrália napos, Németország erdős, Britannia esős, Kínában a háttérben valamelyik nagy város van, szóval értitek.

Nem csak a helyszínek terén javult a játék. A 3 fajta autó között eléggé erős különbség van, illetve a fejlesztések sem csak dísznek vannak a játékban. A motort, a kezelhetőséget és a turbót fejleszthetjük. Egyszerre. Persze ami jó, hogy lehet variálni az elrendezést. Mondjuk a motorra 77-et raksz, addig a turbóra 80-at, a kezelhetőségre meg 75-öt.  Az autónkat lehet festeni is, 10 csodás színre. Emellett állíthatunk rendes és eső gumi között. Nem kell aggódni, a versenyek kis képének a sarkában egy nap vagy egy felhő jelezni fogja, melyik kereket kell majd használni.

Ha már pénz... mindent meg kell venni. A bajnokságokban való szereplést, illetve magukat a versenyeket is. Mindig korábbi futamokat kell majd újra lejátszanunk, ha elég pénzt akarunk szerezni a következőre, vagy mondjuk az autónk fejlesztésére. Ez csak egy "kicsit" lehet zavaró, bár így volt az első részben is.

Itt is, mint minden Turbo Nuke játékban, vannak... ACSIK! Mert semmilyen játékból nem maradhatnak ki! Itt azonban nincs túl sok, nem úgy mint mondjuk a Cyclomaniacs-ben.
Van összesen 14, legalább itt mind teljesíthető. Amelyeket talán nehezebb lehet teljesíteni, az a "Menj neki mindenkinek és nyerj" vagy a "Nyerj egy futamot rossz gumikkal". A többi viszonylag egyszerű, főleg a "Legyél minden futamban a legjobb 10-ben".

Maradt a szokásos: grafika és hangok/zenék. A grafika pazar. Az autók remekül néznek, a mozgásukkal is minden rendben. A háttér szintúgy jól néz ki, egy dolog szúrta ki a szemem, az eső. Esőnek akarnak feltüntetni pár darab fehér csíkot? Cöh...
Ami viszont talán a legjobb, azok a hangok és a zenék. Nagyon jó zenéi vannak a játéknak, és hál' istennek nem is egy van. Külön zenéje van a menünek, illetve a versenyek alatt általában 3-5 szám szólal meg. Futamonként más és más. A hangok szintén nagyon jók. Farolás, robbanás (ühüm, robbanás is van), turbó, ütközés, jó őket hallgatni. Itt is talán csak az eső a kakukktojás.

A GaBOG kemény másfél éves történelme alatt kettő autós játék lett tesztelve: a Coaster Racer 2, és a Road of the Dead. Az előbbit ki csinálta? A Turbo Nuke! Ahogy az is, ez is egy kiváló játék, de ez... ez jobb. Egy kevéskével, de jobb. Forma-1 rajongóknak tudom ajánlani, illetve a többiek is tehetnek vele próbát, jobb esetben 1,5-2 óra alatt végigvihető.

Pontszám: 8/10

Formula Racer 2012, kattints ide, ha játszani szeretnél!
 

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 formula racer 2012


A bejegyzés trackback címe:

https://gabog.blog.hu/api/trackback/id/tr854488651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása