Good and Bad Online Games

Sziasztok! Ezen a blogon online játékokat fogunk (azaz Roannes és unstopable [admin: DraGirl]) elemezni. Reméljük, hogy segítünk valamelyest nektek a jó és rossz online játékok közötti tájékozódásban. Emellett érdekesebb hírek is lesznek. Jó szórakozást!

Elérhetőség

képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés

Kategóriák

Facebook

Friss topikok

  • -=Atmancs=-: Jaj de jó akkor nem szűntetek meg :D (2012.06.27. 10:30) Várható teszt
  • BALAGE: @unstopable: Kiváló teszt, bár annyit hozzáfűznék hogy a szaggatás és a laggolás között nem kicsi ... (2011.08.25. 01:50) The Last Stand-Union city
  • unstopable: Roannes!!!!!!!! Van új rész a kongán ha érdekel. (2011.07.24. 09:01) Szériateszt - Reincarnation sorozat 1. rész
  • unstopable: @Roannes: Mint mondtam ezt még a bloggereknél csináltam és csak azért raktam ki hogy ne unatkozzon... (2011.07.18. 09:35) Szériateszt-Being One
  • unstopable: Ó hogy én mennyire de mennyire rühellem ezt a játékot amiatt az egy rohadt hiba miatt (2011.07.17. 16:53) Játékteszt - The Enchanted Cave

2012.04.25. 10:00 Roannes

Jacob and the Gyrocopter

Mindenkinek van egy gyengéje. Egy olyan műfaj, aminek lehetnek akármilyen jók vagy rosszak a képviselői, attól függetlenül az adott ember imádja. Nekem is van egy ilyen műfajom, de nem a shooter, az csak másodlagos. Az én gyengém, a zenés játékok. Már a Music Catch 2 is lenyűgözött, de aztán játszottam 2 nagyon jó zene alapú játékkal.
Ez a 2 az Audiosurf és a Beat Hazard. Hál' istennek Nerdook nagyon ért a játékokhoz, ezért tavaly nyáron elkészítette, a Jacob and the Gyrocopter-t.

A történet szerint egy embernek elrabolták az idegenek a lányát (Hm... csak nem a Demons Took My Daughter?). Ezért a fickó felhív minket, hogy mentsük meg a szerencsétlen lányt.

A játék egy zene alapú sidescroll-shooter. Magyarul: a kép balról jobbra mozog, nekünk pedig a jobbról balra menő szörnyeket kell lelőni. Ennek révén az irányítás pofonegyszerű. Nyilak + 1, 2, 3. A nyilakkal mozgunk, a számokkal pedig különleges fegyvereket használhatunk. A Space-szel leállíthatjuk a lövést, de annak nincs túl sok értelme.

A játék lényege a zene. A gépünkről bármilyen zenét rakhatunk a játékba, arra fogunk majd gyilkolni. Ha nincs zene, nem tudunk játszani. De van még ennek egy kis érdekessége, ami ugyanúgy igaz a fent említett 2 játékra: amilyen a zene, úgy változik a pálya. Mivel én végig metált hallgattam míg játszottam, nekem a kép mindig piros volt, és már lila szörnyek rontottak nekem.

Persze nem csak ennyiből áll a játék. A szörnyek leöléséből kaphatunk pénzt vagy életet, a pénzt pedig el lehet költeni. Mivel 25.000$-t kell összegyűjtenünk, kell is bőven. Három részt lehet fejleszteni: életerő, a gépágyúnkat és a különleges fegyvereket. Essen pár szó ezekről a különleges fegyverekről. Van összesen 9: egy szuper vágó penge, egy ellenfeleket megsebző és róluk lepattanó hullám, dupla lézer, egy pajzs a gépágyú köré, hőkövető rakéta, körfűrészek amik hátra lőnek, egy másik pajzs amit ha bekapcsolunk, magától a fegyverünk köré kerül, ha eltalálnak, szétváló rakéták és egy macska (igen, hülyén fogalmazom meg). Összesen 3 lehet nálunk. Csak a macskát írom le azonban külön, hogy mit tud: a macska, aki már a Jacob and the Magic Piano című játékban is benne volt, kap egy másik gépágyút, azzal kezd el lőni.

Még a hangok/zenék és a grafika előtt 2 dolgot említek meg. Az egyik, egy toplista. A pénztől függően kreál a játék egy toplistát, a te általad lejátszott zenékből. Ugyan a pénz alapján állítja össze a sorrendet, de számolja az adott körben elért legnagyobb találató kombót is. Az én rekordom 1077 >.>. A másik dolog, azok az aktiválható fejek/kalapok. Ezeket úgy lehet elérni, hogy a játékban található 8 challenge közül valamelyiket megcsinálod. Ja és még van leírás a szörnyekről is.

A zene az tökéletes, MINDENKINEK aki ezzel játszik, ugyanis mindenki a kedvenc zenéjével játszhat... egyértelmű 10-es :D. A grafika pedig szokásos Nerdook grafika. Minden játéka így néz ki, ez az ő sajátossága, amellett, hogy nagyon jó játékokat csinál. Ha meglátod, hogy egy játék így néz ki, tudhatod, hogy Nerdook csinálta.

A játék nagyon jó. És nagyon nehéz. Jaj erről még nem is beszéltem. Ha megcsinálsz egy pályát halál nélkül, 1 fokkal nehezebb lesz a játék. Tízes szinten már igencsak nehéz, de nem lehetetlen. Mindenki próbálja ki, pusztítsátok a rohadékokat a kedvenc zenétekre! :D

Pontszám: 8/10

Jacob and the Gyrocopter, kattints ide, ha játszani szeretnél!

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 jacob and the gyrocopter


A bejegyzés trackback címe:

https://gabog.blog.hu/api/trackback/id/tr534464741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása