Good and Bad Online Games

Sziasztok! Ezen a blogon online játékokat fogunk (azaz Roannes és unstopable [admin: DraGirl]) elemezni. Reméljük, hogy segítünk valamelyest nektek a jó és rossz online játékok közötti tájékozódásban. Emellett érdekesebb hírek is lesznek. Jó szórakozást!

Elérhetőség

képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés

Kategóriák

Facebook

Friss topikok

  • -=Atmancs=-: Jaj de jó akkor nem szűntetek meg :D (2012.06.27. 10:30) Várható teszt
  • BALAGE: @unstopable: Kiváló teszt, bár annyit hozzáfűznék hogy a szaggatás és a laggolás között nem kicsi ... (2011.08.25. 01:50) The Last Stand-Union city
  • unstopable: Roannes!!!!!!!! Van új rész a kongán ha érdekel. (2011.07.24. 09:01) Szériateszt - Reincarnation sorozat 1. rész
  • unstopable: @Roannes: Mint mondtam ezt még a bloggereknél csináltam és csak azért raktam ki hogy ne unatkozzon... (2011.07.18. 09:35) Szériateszt-Being One
  • unstopable: Ó hogy én mennyire de mennyire rühellem ezt a játékot amiatt az egy rohadt hiba miatt (2011.07.17. 16:53) Játékteszt - The Enchanted Cave

2011.07.14. 10:00 Roannes

Szériateszt - Reincarnation sorozat 1. rész

A Reincarantion egy érdekes sorozat, már 10 része van. Ezért lesz több részes a sorozat tesztelése. 

Reincarnation: A Demon's Day Out
Egy fura lila koboldot alakítunk, aki a pokolból jött. Első feladatunk az, hogy bejussunk egy házba. A játék egy aranyos kis point-and-click. Végig kell menni a házon, és a célszemélyt kiiktatni. Persze ez nem olyan könnyű, akadályok állják sorunkat mint például kutya, macska, illetve egy érdekes kis kódfejtés. A grafika egészen aranyos, ahogy maga a játék is. Pályánként, ha valamit jól csinálunk, koboldunk egy jó kis EVIL dumát hangoztat, és megy a következő helyiségbe. A pályán lévő megoldások is aranyosak, mint például mikor besétál a kutya a sütőbe. Nem hangzik aranyosan, de a játék azzá teszi. Nem rossz kis játék, sorozat kezdetének pláne nem. A baja talán hogy rövid, de erre való a többi rész!

Reincarnation: Riley's Out Again
Míg az első részben csak szöveget kaptunk, itt intrót is! A grafika változatlan, viszont most feltűnt a zene. Kifejezetten, hangulatos, jó kis zenéje van a játéknak. A sztori lényege, hogy Riley megint kiszökött, és őt kell megölnünk. Először ki kell jutnunk a kobold börtönből, majd mehet a móka a szabadban. A képen látható zöld izét szó szerint beszopatjuk, így eljutunk a portálhoz. Van benne egy érdekes menekülős rész, mikor az ördögi fejeket kell nyomkodni a kijutáshoz. Aztán van itt egy szellőzőben mászkálós rész is, ami szintén dob a játékon. Egy újabb jó kis rész, benne sok plusszal, amik jobbá tették mint az előd. Ez ugyan már hosszabb(főleg a szellőzős rész miatt) de így is rövid. Talán majd a következő.

Reincarnation: Out to Sea You Die
Ismételten kiszökött egy lélek a pokolból, és élő reinkarnálódott életét. A helyszín, ezúttal egy hajó, az SS Molly. És ismét szöveget kapunk, mint az első részben.  Ez egy kis mini játék, egyetlen pályával. Azért vicces a végén a Hónap kapása felirat. Grafika változatlan, ahogy a játékmenet is. Nem igazi folytatás, de van benne visszaköszönő elem, a kódfejtés. Ha nem tudjátok megfejteni ott a Youtube ;)

 

Reincarnation: A Hillbilly Holiday
És még egy minijáték. A lényeg továbbra is ugyanaz, öljük meg a célszemélyt. Szerencsére itt már 2 pályarész, amiket jól lehet kombinálni. A méhkas, kanál, balta, kulcs, mókus és egy döglött nő a vécében pont elég arra, hogy az áldozatot egy medve megegye. A zene nagyon jó, bendzsó dallamok hallhatók, amik nagyon illenek a vidéki környezethez. Ugyan ez egy minijáték, mégis az egyik legjobb Reincarnation rész. 

 

Jöjjön az utolsó játék az 1. részben, a...
 

...Reincarnation: In The Name Of Evil
Egy Naja nevű fickó szökött ki a Pokolból, őt kell itt visszajuttatni oda. Ebben illetve az előző minirészben is(mivel ez is az) gyorsabb, és vékonyabb lett démonunk hangja. És hiányoznak az EVIL dumák is. Újdonság, hogy van egy 4 férőhelyes inventory-nk, amibe (SPOILER) gumikacsát, elemet és órát kell gyűjtenünk. A játék során végig a szellőzőben járunk, 2 emelet között, és onnan készítjük elő a tökéletes halált. Naja egyébként elég terroristának tűnik, bombája is van :D Mellesleg először láthatunk vért a sorozatban. 

Ez volt a Reincarnation sorozat tesztjének 1. része, nemsoká jön a második is...

2 komment

Címkék: 2011


A bejegyzés trackback címe:

https://gabog.blog.hu/api/trackback/id/tr173064381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

unstopable 2011.07.14. 19:32:18

Ezt a játékot én is szeretem

unstopable 2011.07.24. 09:01:14

Roannes!!!!!!!!
Van új rész a kongán ha érdekel.
süti beállítások módosítása