Good and Bad Online Games

Sziasztok! Ezen a blogon online játékokat fogunk (azaz Roannes és unstopable [admin: DraGirl]) elemezni. Reméljük, hogy segítünk valamelyest nektek a jó és rossz online játékok közötti tájékozódásban. Emellett érdekesebb hírek is lesznek. Jó szórakozást!

Elérhetőség

képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés

Kategóriák

Facebook

Friss topikok

  • -=Atmancs=-: Jaj de jó akkor nem szűntetek meg :D (2012.06.27. 10:30) Várható teszt
  • BALAGE: @unstopable: Kiváló teszt, bár annyit hozzáfűznék hogy a szaggatás és a laggolás között nem kicsi ... (2011.08.25. 01:50) The Last Stand-Union city
  • unstopable: Roannes!!!!!!!! Van új rész a kongán ha érdekel. (2011.07.24. 09:01) Szériateszt - Reincarnation sorozat 1. rész
  • unstopable: @Roannes: Mint mondtam ezt még a bloggereknél csináltam és csak azért raktam ki hogy ne unatkozzon... (2011.07.18. 09:35) Szériateszt-Being One
  • unstopable: Ó hogy én mennyire de mennyire rühellem ezt a játékot amiatt az egy rohadt hiba miatt (2011.07.17. 16:53) Játékteszt - The Enchanted Cave

2012.04.28. 14:20 Roannes

Turtle Trigger

A Newgrounds-nak (vagy Armor Games-nek, nem vagyok benne nagyon biztos) van egy Toss the Turtle című játéka. Ebben egy teknőst kellett kilőni minél messzebbre, hogy pénzt gyűjtsön, öljön, és jobb cuccokat szerezzen. Itt van ez a játék, amit folytatásnak nem neveznék, viszont a főszereplő ugyanaz. 

A Turtle Trigger hasonlóan a szerdai teszt alanyához, szintén egy sidecroll-shooter. Csakhogy ez jobb. Nem is kicsit. Alapból az egy plusz pont, hogy a Toss the Turtle-ből megismert teknős a főszereplő. Ebből a régebbi játékosok könnyen rájöhetnek, hogy bizony ez a játék véres. De még mennyire. Flash játékhoz képest nagyon brutális darabról van szó. De csak sorban. 

A boltban ugyan nem lehet túl sok dolgot venni, azonban minden dolog nagyon hasznos. Vehetünk jetpacket, szuper páncélt, uzit, shotgunt, AR-15-öt, és bazookát. Valamint a boltos fejéről üthetjük le a napszemüveget. Amit aztán fel is vehetünk :)

Az ellenfelekből rengeteg van. Alap ellenfél a kisgyerek, darázs, lángoló valami, bika, de van itt tükörtojás, bacon, sárkány, géppisztolyos rohadék, késelős banán, jeep (!), de még maga az ördög is. Ő többször is felbukkan, eléggé nehéz legyőzni. Rengeteg ellenfél van, és általában csapatostul támadnak meg. Bombákat, sőt, még gyémánt, arany és kősziklákat is le lehet lőni :D.

Ahogy megyünk, találhatunk ejtőernyős dobozokat, amiket szétlőve kapunk valami különlegeset. Ez lehet fegyver, de legtöbbször élettöltő kaja, vagy sült csirke. A pályán vannak még tüskék, amik persze képesek megölni, és nem akadunk fent bennük mint az első (?) részben.

Az irányítás felettébb egyszerű. W A S D az irányítás, mint mindig, Space a jetpack, 1, 2, 3, 4 a fegyverek, valamint az R az újratöltés, de egyáltalán nem muszáj használni, a fegyverünk magától fog mindig újratölteni. 

A végső kombó, grafika valamint zene. A grafika hasonlóan mint a Toss the Turtle-ben, nagyon szép, rajzszerű. Az animációk szépek, főleg az újratöltés, valamint az ellenfelek tényleg brutális meggyilkolása is látványos és élvezetes. A zene ugyanaz, és ismétlődik. Sajnos. Egyáltalán nem rossz, sőt, kifejezetten jó, viszont több zúzós zene is lehetne...A hangokra viszont semmi panaszunk nem lehet. Minden szörnynek külön hangja van, a fegyvereknek is, robbanásoknak is, ez is egy nagyon jó pont. 

Ami egy játékból sem maradhat ki...ACSIK! Ahogy a Toss the Turtle-ben (mindig ezt a példát hozom fel), itt is van egy csomsó acsi. Sétáljunk 1000 lábnyit, legyünk öngyilkosok, öljük meg a sátánt, lőjünk ennyit egy fegyverrel, öljünk emennyit egy másik fegyverrel, játszunk 2 óráig, lőjünk szét egy jeep-et, minden van. Összesen 50. Nem kevés idő mindet összegyűjteni, de meg lehet próbálni. 

A Turtle Trigger egy igazi feszültséglevezető játék. Rossz napod volt? Játssz egy kicsit a Turtle Trigger-rel, jobban leszel! Ajánlom minden shooter rajongónak, vagy teknős imádónak, vagy úgy mindenkinek. 2 óráig minimum játsszatok vele :D


Pontszám: 9/10

Turtle Trigger, kattints ide, ha játszani szeretnél!

Szólj hozzá!

Címkék: fantasztikus 2012 turtle trigger


A bejegyzés trackback címe:

https://gabog.blog.hu/api/trackback/id/tr994476895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása