Good and Bad Online Games

Sziasztok! Ezen a blogon online játékokat fogunk (azaz Roannes és unstopable [admin: DraGirl]) elemezni. Reméljük, hogy segítünk valamelyest nektek a jó és rossz online játékok közötti tájékozódásban. Emellett érdekesebb hírek is lesznek. Jó szórakozást!

Elérhetőség

képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés

Kategóriák

Facebook

Friss topikok

  • -=Atmancs=-: Jaj de jó akkor nem szűntetek meg :D (2012.06.27. 10:30) Várható teszt
  • BALAGE: @unstopable: Kiváló teszt, bár annyit hozzáfűznék hogy a szaggatás és a laggolás között nem kicsi ... (2011.08.25. 01:50) The Last Stand-Union city
  • unstopable: Roannes!!!!!!!! Van új rész a kongán ha érdekel. (2011.07.24. 09:01) Szériateszt - Reincarnation sorozat 1. rész
  • unstopable: @Roannes: Mint mondtam ezt még a bloggereknél csináltam és csak azért raktam ki hogy ne unatkozzon... (2011.07.18. 09:35) Szériateszt-Being One
  • unstopable: Ó hogy én mennyire de mennyire rühellem ezt a játékot amiatt az egy rohadt hiba miatt (2011.07.17. 16:53) Játékteszt - The Enchanted Cave

2011.06.24. 22:15 DraGirl

eMagyarország: a virtuális sikertörténet

Üdv mindenki!
Ezt ma kaptam, olvassátok!

Mi az az eMagyarország? Van egy világszerte közkedvelt Social Strategy Game, az eRepublik és az abban tengődő emagyarok országa eMagyarország. Ez egy különleges világ, ahol egy általunk választott ország ePolgáraként élhetjük eÉletünket (huh mennyi "e" betű). Magyarország (vagyis eMagyarország) vezető hatalomnak számít a játékban, az eVilág egyik legerősebb hadseregével rendelkezik. Egy nagyon jó társaságra talál itt az ember, a hangulatra nem lehet panasz a magyar eRepublikos közösségben. Legnagyobb ellenségünk eRománia, akikkel folyamatosan harcban állunk. Európa térképe ebben a pillanatban így fest:

Amint látjátok, a térkép nem pont olyan, mint a való életben. Naponta változik, attól függően, hogy az aktuális csatákban ki a jobb, ki a szervezettebb. 2011 április 8.-án az összehangolt magyar és szövetséges erők kitartásának köszönhetően, az etörténelemben először különleges pillanatnak lehettünk szemtanúi: eRomániát eltöröltük a térképről:

Ez azóta még két alkalommal sikerült, legutóbb épp a cikk írásának időpontjában, melynek eredménye az első képen látható.

Jelenleg Dél-Franciaországot birtokoljuk és az Amerikai Egyesült Államokat támadjuk lengyel, spanyol és indonéz csapatokkal együtt.

Mit csinálhatok a játékban?


Hogy működik az "erep"? Van egy karaktered amivel játszol a világban. Csak rajtad áll, hogy mi akarsz lenni:

-Lehetsz katona, aki a munkával szerzett pénzét edzésre és harcra költi és ha megfelelő erő pontot gyűjtött össze, akkor belép az emagyar hadseregbe. Egy erős játékos egyedül eldönthet csatákat!
-Lehetsz nagyhatalmú iparmágnás, aki egy cégbirodalmat vezet és ezzel több 10 emagyar polgárnak biztosít munkát és megélhetést.
-Lehetsz sikeres újságíró, aki gondolataival befolyásolja az embereket és érdekes-hasznos híreket közöl az eVilágból.
-Lehetsz politikus, aki egyszer majd bejut a kongresszusi választáson az emagyar kongresszusba és az ország irányításában fog részt venni vagy egy pártot alapítva tömegeket irányítva lesz befolyással az epolgárok véleményére.
Ha elég kitartó vagy, egy nap akár te lehetsz eMagyarország elnöke, akitől az ország a parancsokat várja és aki dönt mindenről!

Természetesen, azért mert valaki tagja a seregnek, még lehet 10 cége vagy lehet újságja, egyik se zárja ki a többit. Lehet kombinálni is a dolgokat, ha van hozzá elég tőkénk, időnk és kitartásunk.


Mi célt is szolgál ez a cikk?


Célunk az, hogy embereket toborozzunk, azaz minél több embert meghívjunk a játékba, ezzel növelni eMagyarország lakosainak számát, megerősíteni a gazdaságot, valamint ezzel fokozni katonai ütőerőnket. Minél többen leszünk, annál nagyobb sikereket érhetünk el. Amennyiben felkeltette a játék az érdeklődésedet, akkor megemlítenék pár fontos dolgot:

-Ha úgy döntessz, hogy elkezded eÉleted, akkor regisztráció után mindenképpen gyere fel a Rizon IRC chat-re. A legördülő menüből a mibbit irc helyett válaszd ki a Rzizon irc-t, a Nick: erepublikos neved, amivel beregisztráltál a játékba, Channel: #erephu. Azért fontos, hogy felgyere, mert a játék első ránézésre nagyon nehéznek tűnik és sokan feladják az elején (pedig 3 nap után majd rájön mindenki, hogy egyáltalán nem bonyolultabb egy facebook-nál). Az #erephu szobában mindig van 40+ ember napközben, akiknek bármilyen kérdést feltehetsz, ha nem világos valami. Jelezd, hogy frissen regisztráltál! Rögzüljön minden friss játékosban, hogy nem baj ha kérdez! Minden játékos fontos nekünk!
Köszönjük hogy végigolvastad! Ha támogatni akarod eMagyarországot és akkor a regisztráláshoz kattincs a képre!
<a href="http://www.erepublik.com/hu/referrer/Zolix777" target="_blank"> <img src="http://erepublik.com/images/badges/erepublik-badge-300x250.gif"></a>

Köszönjük! Szerencsékkel gazdag eÉletet!

Szólj hozzá!

Címkék: teszt játék felhívás játékteszt evilág emagyarország gabog emagyarok erománia eélet


A bejegyzés trackback címe:

https://gabog.blog.hu/api/trackback/id/tr413012518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása