Good and Bad Online Games

Sziasztok! Ezen a blogon online játékokat fogunk (azaz Roannes és unstopable [admin: DraGirl]) elemezni. Reméljük, hogy segítünk valamelyest nektek a jó és rossz online játékok közötti tájékozódásban. Emellett érdekesebb hírek is lesznek. Jó szórakozást!

Elérhetőség

képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés

Kategóriák

Facebook

Friss topikok

  • -=Atmancs=-: Jaj de jó akkor nem szűntetek meg :D (2012.06.27. 10:30) Várható teszt
  • BALAGE: @unstopable: Kiváló teszt, bár annyit hozzáfűznék hogy a szaggatás és a laggolás között nem kicsi ... (2011.08.25. 01:50) The Last Stand-Union city
  • unstopable: Roannes!!!!!!!! Van új rész a kongán ha érdekel. (2011.07.24. 09:01) Szériateszt - Reincarnation sorozat 1. rész
  • unstopable: @Roannes: Mint mondtam ezt még a bloggereknél csináltam és csak azért raktam ki hogy ne unatkozzon... (2011.07.18. 09:35) Szériateszt-Being One
  • unstopable: Ó hogy én mennyire de mennyire rühellem ezt a játékot amiatt az egy rohadt hiba miatt (2011.07.17. 16:53) Játékteszt - The Enchanted Cave

2012.04.14. 14:20 Roannes

i saw her standing there

Nem, nem én írtam el, a játék nevében az I tényleg kicsivel van írva. Na de nézzük kezdésként a játék készítőit: krangGAMES és myplayyard. Utóbbinak eléggé sok játéka van, de ez most minket nem izgat, csak a mostani alany, az i saw her standing there.

Ez egy zombis játék. Megint. Azonban ez ne olyan shooter mint a Decision vagy a SAS: ZA 3, ez egy ügyességi platformer. A nagyon rövid sztori szerint, megláttunk egy lányt, akibe szerelmesek voltunk. Odamentünk hozzá, azonban ő zombivá változott és megölt minket. Ez is a játék első 2 sora: "i saw her standing there. but then she was a zombie." Továbbra is mondom, ugyanígy van a játékban, nem én vagyok ilyen hülye angolból. A játék vége pedig nagyon jópofa.

Van 3 felvonás, mindben 5 pálya, tehát összesen 15. Mindegyik felvonásban valami újdonsággal kerülünk szembe. A másodikban más zombik is lesznek, illetve egy pisztoly, a harmadikban pedig dühösek lesznek a zombik, ha a kis barátnőnk közelébe érünk.

A játékmenet nagyon egyszerű. Közel kell menni a zombi lányhoz, hogy elkezdjen minket üldözni. Ezzel a technikával be kell zárni egy cellába. Nem hangzik túlzottan nehéznek, de ugye ott lesz a többi zöld zombi. Természetesen pisztollyal könnyű őket megölni, de néha magát a pisztolyt nehéz megszerezni miattuk.
Irányítás. Nyilak vagy W A S D a mozgás, Space a lövés. Ennyi. Tovább.

Grafika és zene. A grafika nos... ööö... minimalistának mondanám, de ez egyáltalán nem baj. Csak az emberek (zombik) és a ketrec néz ki valahogy, minden más szürke vagy fehér. Még a menü háttere is teljesen fehér, csak a menüpontok feketék. Azt azért meg kell említenem, hogy ha a lány közelébe megyünk, akkor bordós színűvé változik, és bélnek kinéző csíkok lesznek a testén. Vagy az a vére. Nem tudom. Illetve ha elkap minket, mi felborulunk, és így szív kerül a feje fölé. Ha viszont más zombi kap el minket, akkor eltörik a szív a feje fölött. A zene pedig jópofa. Egyetlen egy dallam csendül fel újra és újra, viszont az nagyon illik a játékhoz. Gitár forever :D. 

Van még 2 igen jó dolog. Az egyik, azok a szövegek. A pálya elején mindig mond valamit az emberünk, és a végén is, ha sikerült bezárnunk a zombi szerelmünket. Ezek nagyon ötletes kis szövegek, szintén adnak egy pluszt a játékba. A másik pedig a...CSALÁSOK! Három fajta csalást nyomhatunk be: nehezítő, könnyítő, és őrült. A nehezítőnél extra nehézre rakhatjuk a játékot és a zombik is tudnak ugrani, ha könnyűvé akarjuk tenni akkor 2 fajta fegyvert is benyomhatunk, ha pedig őrültté, akkor repülhetünk illetve mindennek nagy lehet a feje. Ez minimum egyszeri újrajátszást garantál.

Összegezve, ez egy remek játék. Ötletes feladványok, jó kis szövegek, csalások, minden nagyon jó. Ajánlom mindenkinek, maximum 20 perc alatt ki lehet vinni. Amit pedig megtanultam hála ennek a darabnak: a zombik tudnak palacsintát csinálni!

Pontszám: 8/10

i saw her standing there, kattints ide, ha játszani szeretnél!
 

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 i saw her standing there


A bejegyzés trackback címe:

https://gabog.blog.hu/api/trackback/id/tr224423901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása