Good and Bad Online Games

Sziasztok! Ezen a blogon online játékokat fogunk (azaz Roannes és unstopable [admin: DraGirl]) elemezni. Reméljük, hogy segítünk valamelyest nektek a jó és rossz online játékok közötti tájékozódásban. Emellett érdekesebb hírek is lesznek. Jó szórakozást!

Elérhetőség

képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés

Kategóriák

Facebook

Friss topikok

  • -=Atmancs=-: Jaj de jó akkor nem szűntetek meg :D (2012.06.27. 10:30) Várható teszt
  • BALAGE: @unstopable: Kiváló teszt, bár annyit hozzáfűznék hogy a szaggatás és a laggolás között nem kicsi ... (2011.08.25. 01:50) The Last Stand-Union city
  • unstopable: Roannes!!!!!!!! Van új rész a kongán ha érdekel. (2011.07.24. 09:01) Szériateszt - Reincarnation sorozat 1. rész
  • unstopable: @Roannes: Mint mondtam ezt még a bloggereknél csináltam és csak azért raktam ki hogy ne unatkozzon... (2011.07.18. 09:35) Szériateszt-Being One
  • unstopable: Ó hogy én mennyire de mennyire rühellem ezt a játékot amiatt az egy rohadt hiba miatt (2011.07.17. 16:53) Játékteszt - The Enchanted Cave

2012.05.23. 10:00 Roannes

Robot Legions

A mai poszt az első jubileumom a GaBOG keretein belül, hiszen ez a 100. írásom! 100. teszt az még kicsit odébb van, de meglesz az is. 

Robot Legions.jpgA Play Vortex egy hasonló honlap, mint a Kongregate vagy az Armor Games, ugyanazok a játékok vannak kint. Azonban, itt nem túl népszerűek, az egyébként remek és híres játékokkal alig pár ezren játszanak ezen az oldalon. Kongán először, megjelentettek egy játékot, ami után rögtön jó páran felnéztek a Play Vortex honlapjára.  Ez a játék nem más, mint a Robot Legions.  (mellesleg eléggé új honlapról van szó)

A játékban a feladatunk annyi, hogy elpusztítsunk minden másik robotot. Azonban ez itt sem olyan egyszerű, hiszen nem csak 1, vagy 2 robottal kell megküzdenünk, hanem több ezerrel. Van 17 fajta robot, + a főellenfél, és szerencsére, eléggé különböznek egymástól. Van itt robot ami simán lő, van ami pajzsot von maga köré, van ami nekünk ront, de azért olyan is akad, amit ha megölünk, akkor ragacsos nyálkát hagy maga után. Az egyik legeredetibb, amelyikből 4 irányban lézerek jönnek ki, és úgy kezd el pörögni. Általában az olyanokból egyszerre 5 támad rád, szóval készüljetek fel :D.

Ami létfontosságú lesz ahhoz, hogy a robotok irtsuk, azok a fejlesztések. Összesen 7 dolgot lehet fejleszteni: pajzs, regeneráció, sebesség, sebzés, lövésgyorsaság, többszörös lövés, pénz mágnes és az ellenfelekből származó pénz mennyisége.  Muszáj lesz mindet a maximumra fejleszteni, hiszen pályánként nő a robotok fajtájának létszáma, és minden új robothoz valamiben erősebbnek kell lenni, hogy megölhessük.
Aminek én örültem volna, az mondjuk egy külső fejlesztés, ahol a páncélunk színét, vagy a fegyver lövedékének színét lehetne változtatni.

Az irányítás meglehetősen egyszerű. Nincsen semmilyen különleges gomb, csak a W A S D és a bal egérgomb. 
Ami érdekesebb, az a grafika. Nagyon szépen néz ki a játék, minden robotnak egyedi kinézete van, illetve remekül van megcsinálva a főellenfél is. Ami itt viszont gond, hogy csak 1 pálya van. Egyetlen szürke, unalmas pályán ölhetünk, ráadásul nagyon be van határolva a tér, hisz' nincs kamera, így nem tudunk a képernyő széléhez érve még egy kicsit jobbra vagy balra menni. Örültem volna még néhány pályának...

A hangokkal sincs semmilyen probléma. A lövés hangja idő után hallgathatatlanná válik, szerencsére ki lehet kapcsolni a hangokat. De csak a hangokat kapcsoljátok ki, mivel a zene nagyon jó. Van 2 zenéje a játéknak, ami viszont itt nem tűnik fel, csak ha direkt hallgatjuk (direkt hallgattam). A zenék tökéletesen illeszkednek a játékhoz, remekül aláfestik a pörgős pusztítást. Viszont, olyan ismerős volt valahonnan...csak tudnám honnan...

Amik nem hiányozhatnak, azok az acsik. Kaphatunk fejlesztésekért, ölésekért, és kb ennyiért, persze vannak egy nagyon kicsit érdekesebb, például egy 9. pálya utáni pályát mozgás nélkül csináljunk meg. Nincs túl sok, viszont nem is nehéz őket összeszedni, hisz' elég rövid a játék. 

Egyáltalán nem rossz darab a Robot Legions, viszont van vele egy nagy gond: nem eredeti. Akármit tud felmutatni  a játék, azt már egyszer láttuk valahol. És mivel eléggé sok ehhez hasonló shooter létezik, volt honnan merítenie.
Egyszer ki lehet próbálni, végig is lehet vinni, azonban nagyon más értelme nem van (mi lenne?), hiszen maximum 30 perc alatt ki lehet játszani. Első saját játéknak azért nem rossz.

Pontszám: 7/10

Robot Legions, kattints ide, ha játszani szeretnél! 



 

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 robot legions


A bejegyzés trackback címe:

https://gabog.blog.hu/api/trackback/id/tr914532269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása