Good and Bad Online Games

Sziasztok! Ezen a blogon online játékokat fogunk (azaz Roannes és unstopable [admin: DraGirl]) elemezni. Reméljük, hogy segítünk valamelyest nektek a jó és rossz online játékok közötti tájékozódásban. Emellett érdekesebb hírek is lesznek. Jó szórakozást!

Elérhetőség

képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés

Kategóriák

Facebook

Friss topikok

  • -=Atmancs=-: Jaj de jó akkor nem szűntetek meg :D (2012.06.27. 10:30) Várható teszt
  • BALAGE: @unstopable: Kiváló teszt, bár annyit hozzáfűznék hogy a szaggatás és a laggolás között nem kicsi ... (2011.08.25. 01:50) The Last Stand-Union city
  • unstopable: Roannes!!!!!!!! Van új rész a kongán ha érdekel. (2011.07.24. 09:01) Szériateszt - Reincarnation sorozat 1. rész
  • unstopable: @Roannes: Mint mondtam ezt még a bloggereknél csináltam és csak azért raktam ki hogy ne unatkozzon... (2011.07.18. 09:35) Szériateszt-Being One
  • unstopable: Ó hogy én mennyire de mennyire rühellem ezt a játékot amiatt az egy rohadt hiba miatt (2011.07.17. 16:53) Játékteszt - The Enchanted Cave

2010.12.03. 14:07 Roannes

Szériateszt - Endless War sorozat

Egy kis kihagyás után(aka. nem volt időm, meg kedvem se posztolni), most megint egy sorozatról írok, de most minden részt egy cikkbe tagolva. Az első darab, az Endless War 1.

Erről a játékról, igazából nem sok mindent tudok elmondani. Talán annyit hogy picit rövid volt, kevés volt a pálya, de szépen fölvezette, hogy lesz folytatás.

Jött is a folytatás Endless War 2 néven. Szinte hajszál pontosan ugyanaz volt a két játék, mégis a mádosik rész picivel több volt. Több pálya volt, nem sokkal, de több volt. A hangulata is jobb volt, de még mindig nem ez volt a sorozat ékköve.

A sorozat ékköve a harmadik rész volt. Az Endless War 3 mindent kijavított, sokkal több, sokka ljobb mint az elődei. Lényeges újítások. Sokkal több pálya. Megszámoltam úgy 100pálya körül lehetett, ami elég tisztes mennyiség. Több volt a fegyver. Az első pályás kis szaros gépfegyvertől kezdve a lángszóróig midnen volt. Sőt! Aki úgy vélte rossz fegyverek voltak választhatóak egy adott pályán, az szépen bemehetett a menübe, és benyomta a minden fegyver cheat-et. Elég sok olyan fegyver volt, ami magában a játékban nem volt jelen. Kiemelném ezek közül a Super Shotgun-t, ami valami pokoli erős volt. De beszéljünk másról is. Három kampány volt, különböző nehézségűek. A pályák szépek voltak, változatosak, leginkább a pályán látszott a játék gyönyörű grafikája. A pályák közül kiemelnék kettőt. 1: One shot, One dead. Nevéből adódóan mesterlövészes pálya, mesterlövész puskánk van, és az ellenfélnek is. Nagyon kis hangulatos pálya, akárhányszor játszottam a játékkal, mindig ezt a pályát vártam. 2:Bloody Campaign utolsó pályája. Ez maga a pokol. Iszonyaosan kemény pálya. Sok kicsi zombiszerűség, és a 3 fő Speed ninja. Csak a bogyó köpködővel lehet megcsinálni.

Ez a játék fantasztikus volt, most is az, és az is marad. Ezzel mindnekinek játszania kell! A sorozat mélypontja egyértelműen az idén megjelent negyedik rész. Szint úgy 3 kampány, minden ugyanaz, de valamiért mégis rosszabb. És az a lőszer. A harmadik részben az ember megszokta, hogy: fegyvere megvan, lő, felszed lőszert, kész megcsinálja a pályát. Itt nem ez van! Kiválasztasz egy fegyvert. Mész a pályán ölsz, látod laig van lőszer. Próbálnál felszedni, nem megy. Mész a pálya végére, de nincs vége! Egy pálya 4(!!) részből áll, és a lőszer nem termelődik újra! Iszonyatosan frusztráló, amikor utolsó részen vagy azt nincs lőszer. Ettől eltekintve, nem lett olyan rossz játék, de reméljük az Endless War 5 jobb lesz.

A sorozat utolsó darabja. Endless War: Defense. Ez egy stratégia játék. Mi vagyunk a képernyő alján, az ellen jönt föntről, nekünk különböző egységeket kell elhelyeznünk, ők meg majd megoldják a többit. A grafika ugyanaz maradt, egész könnyű a játék sajnos, én örültem volna picit nehezebb ellenfeleknek.

 

Végülis milyen a sorozat? Egy gyengécskén induló, fantasztikusan folytatódó, aztán süllyedő, majd stratégiai játékkal a végén záruló, iszonyat jó sorozat. Egyszer mindenkinek ki kell próbálnia az összes részt, és majd valaki elmondhatja magáról, hogy végig vitte a Világ egyik legjobb flash játék sorozatát. (Nemsoká folytatom az Epic War sorozatot is.)

Endless War 1
Endless War 2
Endless War 3
Endless War 4
Endless War: Defense

Szólj hozzá!

Címkék: 2010


A bejegyzés trackback címe:

https://gabog.blog.hu/api/trackback/id/tr142490578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása