Good and Bad Online Games

Sziasztok! Ezen a blogon online játékokat fogunk (azaz Roannes és unstopable [admin: DraGirl]) elemezni. Reméljük, hogy segítünk valamelyest nektek a jó és rossz online játékok közötti tájékozódásban. Emellett érdekesebb hírek is lesznek. Jó szórakozást!

Elérhetőség

képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés

Kategóriák

Facebook

Friss topikok

  • -=Atmancs=-: Jaj de jó akkor nem szűntetek meg :D (2012.06.27. 10:30) Várható teszt
  • BALAGE: @unstopable: Kiváló teszt, bár annyit hozzáfűznék hogy a szaggatás és a laggolás között nem kicsi ... (2011.08.25. 01:50) The Last Stand-Union city
  • unstopable: Roannes!!!!!!!! Van új rész a kongán ha érdekel. (2011.07.24. 09:01) Szériateszt - Reincarnation sorozat 1. rész
  • unstopable: @Roannes: Mint mondtam ezt még a bloggereknél csináltam és csak azért raktam ki hogy ne unatkozzon... (2011.07.18. 09:35) Szériateszt-Being One
  • unstopable: Ó hogy én mennyire de mennyire rühellem ezt a játékot amiatt az egy rohadt hiba miatt (2011.07.17. 16:53) Játékteszt - The Enchanted Cave

2012.05.16. 10:00 Roannes

Feed Us 3

Az első két résszel nem igazán játszottam, bár ez lehet hogy nem baj. Nem azért, mintha olyan rossz lenne ez a 3., de... na majd a teszt többi részében kifejtem. 

A Feed Us 3 egy véres játék. Viszont nem Turtle Trigger szinten véres, inkább csak... Feed Us 3 szinten. Nagyon sok vér nincs is. Csupán az emberek húsát és bőrét lehet csontig lerágni, valamint látszódnak rajtuk a sebek. Ez is az elsődleges cél. Minél több embert, halat, cápát és tengeri szörnyet kell megennünk. Ez persze az elején eléggé nehézkes, a tengeri szörny látszólag a semmiből szed le minket, a cápa is egyetlen harapással a túlvilágra küldi a halunkat. 

Ez ellen viszont tehetünk igen sok mindent, a fejlesztésekkel. Eléggé sok mindent lehet fejleszteni. A fogakat, az uszonyokat, a fej keménységét, még több uszonyt, a méretet, a szaglást, és a halak számát is. Az összegyűjtött vért beválthatjuk még több halra, hogy ne egyedül kelljen meggyilkolni mindenkit.
Ez mind igen fontos szereppel fog bírni. Az uszonyokkal például gyorsabban úszunk, a fogakkal könnyebben gyilkolunk, a fejünk pedig minél keményebb, annál könnyebben törhetjük szét a hajókat. A fejlesztés érdekében ölnünk kell, hogy vérhez jussunk. Nézzük, miket ölhetünk.

A cápákat és a tengeri szörnyeket már említettem, csak azt nem, hogy utóbbi a sziklákban található lyukakból támad ránk. Könnyen észre lehet venni, hisz' a lyukban ilyenkor látható egy sárga szempár. A halak ugyan nem tűnnek lényegnek, viszont őket elfogyasztva vérhez jutunk, amiből ugye fejleszteni lehet. Vannak medúzák, amik csoportban úsznak, és áram veszi őket körül. Szerencsére az áram nem öl meg minket, csak megbénít egy kis időre.

Az irányítás borzalmas. Ahogyan  Frantic Frigates-ben, itt is az egérrel kell irányítani a karaktert. Azonban van néhány elég nagy gond ezzel. Néha nem elég érzékeny az egér, és nem tudunk emiatt elkerülni egy cápát, vagy egy ládát nem tudunk emiatt elérni. Néha viszont túl érzékeny, ezért átugorhatunk egy embert mondjuk. Az is érdekes, hogy ha a pálya bal oldalán lévő kis lapos földre ragadunk, akkor elkezd a halunk pattogni. És nem vihetjük el onnan, nem-nem... meg kell várni, míg a játék visszarak minket a vízbe. 
Ez a legrosszabb része a játéknak. 

Említettem kicsivel fentebb a ládákat. Ha beleúszunk egybe, ad + 15 másodpercnyi időt. Minek ez? A játék időre megy. Minden pálya előtt kapunk egy feladatot, ezt kell bizonyos idő alatt teljesíteni. Ha nem sikerül, kezdhetjük újra. Ez maximum csak abban jó, hogy ilyenkor még több vért gyűjthetünk, így többet tudunk fejleszteni. 

A grafika teljesen rendben van. Az élő-mozgó dolgok rajzos stílusban vannak megoldva, egészen jól áll nekik. A környezet is egész szép, valamint az időjárás változás is dob egy kicsit az összképen.
A zenékből sajnos nincsen túl sok, de azok legalább passzolnak a játékhoz. A hangokra viszont nem lehet panasz, csak sajnos itt sincsen semmi különleges, valami kiemelkedő... ez látszódni fog az értékelésben. 

Ha valaki esetleg hamar megunná a játékot, az használhat kódokat. Ezeket nem fogom ide leírni, a Cheats menüpont alatt kattintsatok az All Cheats-re, akkor szépen kiad egy oldalt az összes kóddal. Ez egy picit meghosszabbítja a játék időtartamát, de nem sokkal. 

A hónap harmadik vizes kalandja -sajnos- az eddigi leggyengébb. Egyik legfőbb oka ennek, hogy semmiben sem tud újat mutatni. Ráadásul az irányítás is borzalmas, ezt viszont próbáltál kompenzálni a csalásokkal. Sajnos így is, ami a legnagyobb gond, hogy nem köt le. 
Elég hosszú játék, de olyan 15 perc után mégsem éreztem, hogy tovább kéne vele játszanom. Maximum csak a teszt miatt.
Nem rossz ez a Feed Us 3, de sajnos nem is elég jó ahhoz, hogy visszavonzza a játékosokat...

Pontszám: 6/10 

Feed Us 3, kattints ide, ha játszani szeretnél!

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 közepes feed us 3


A bejegyzés trackback címe:

https://gabog.blog.hu/api/trackback/id/tr734506216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása