Good and Bad Online Games

Sziasztok! Ezen a blogon online játékokat fogunk (azaz Roannes és unstopable [admin: DraGirl]) elemezni. Reméljük, hogy segítünk valamelyest nektek a jó és rossz online játékok közötti tájékozódásban. Emellett érdekesebb hírek is lesznek. Jó szórakozást!

Elérhetőség

képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés

Kategóriák

Facebook

Friss topikok

  • -=Atmancs=-: Jaj de jó akkor nem szűntetek meg :D (2012.06.27. 10:30) Várható teszt
  • BALAGE: @unstopable: Kiváló teszt, bár annyit hozzáfűznék hogy a szaggatás és a laggolás között nem kicsi ... (2011.08.25. 01:50) The Last Stand-Union city
  • unstopable: Roannes!!!!!!!! Van új rész a kongán ha érdekel. (2011.07.24. 09:01) Szériateszt - Reincarnation sorozat 1. rész
  • unstopable: @Roannes: Mint mondtam ezt még a bloggereknél csináltam és csak azért raktam ki hogy ne unatkozzon... (2011.07.18. 09:35) Szériateszt-Being One
  • unstopable: Ó hogy én mennyire de mennyire rühellem ezt a játékot amiatt az egy rohadt hiba miatt (2011.07.17. 16:53) Játékteszt - The Enchanted Cave

2012.02.26. 10:45 Roannes

DuckLife 4

Idén február 22-én kijött Kongregate-re a DuckLife sorozat 4. része. Egy valamire voltam kíváncsi: megüti a 3. rész által felállított mércét?

Történet alapján vége a 3. részben megtörtént kacsa mutációknak, de 1 kacsa még mindig képes mutálódni(?). A játék elején 3 tojás közül választhatunk, de itt amilyen színűt választunk, a kacsánk is olyan színű lesz.

Nagyon tetszett, hogy a nagy bajnokságok mellett vannak kis versenyek is, amikért pénzt, vagy épp indulási lehetőséget kapunk egy bajnokságra. A 6 fő képességünk még mindig megvan: mászás, futás, úszás, repülés, ugrás és energia. Az energiát továbbra is 15 pénz fejében tudjuk fejleszteni, míg a többit különböző helyszíneken. A Grassland-ben a futást, a Swamp-ban az úszást, és így tovább. Mindent 3 minijátékkal tudunk fejleszteni. Kedvencem a repülési minijátékok, azok valami nagyon jók :D (egy bug: a 2. repülési minijátékban, aki vezet minket, néha hajlamos belevezetni a sziklákba...)

Helyett kapott a játékban a bolt. Itt sapkákat, hajakat és további tojásokat vehetünk, ami kell is, ugyanis. A bajnokságok 3 fordulóból állnak, minden fordulóra kijelölhetünk egy kacsát. Érdemes még a játék elején venni egy másik kacsát, mivel ha egyel indulunk neki a versenyeknek, akkor hamarabb elfárad, a többit meg tudjátok.

Beszélek kicsit a zenéről. Hál' istennek sehol sem ugyanaz. Minden helyszínen aranyos(ismétlődő) zene szól, de még a minijátékokban és mindig más dallam csendül fel.
Ez azért elég nagy plusz a játék részéről.

A grafika változatlan, de ez nem is baj. A kacsák egészen aranyosak, a háttér szinte gyönyörű, többet nem nagyon lehet róla mondani. Azonban van egy elég nagy gond.
A játék nagyon monoton lesz egy idő után, a folytonos edzés miatt. Már a Glacier-ben (itt a mászást lehet edzeni) irtózatosan sokat kell edzeni, hogy megközelítsd(!) az ellenfeled. Hát még, hogy folyton mehetünk vissza a többi helyszínre is edzeni, ugyanis az említett Glacier-ben szépen le tudnak hagyni futásban.

Poénok terén a képen látható városban erős a játék, mint például a boltokban árult Duckcell elem, vagy a Kacsa üdítő :D Ezek mellett néha a trénerek, és más kacsák is tesznek viccesebb megjegyzéseket.

Megér egy külön részt a játék utolsó helyszíne, Volcano. Itt a bolt mellett található egy doboz, ami 3 zárral van lezárva: egy pirossal, egy zölddel, és egy narancssárgával. Van 3 kacsa is, tőlük kell megszerezni a kulcsokat. Amint ez sikerül, a láda eltűnik, helyére egy detonátor kerül, a láva kitör, és előjön az utolsó kacsa. A nyeremények sem semmik: valamelyik kacsánkra rakhatunk egy koronát, kapunk egy titokzatos tojást, amiből olyan tollast csinálunk amilyet akarunk, és egy arcade gép, amiben bármelyik tréninget "játszhatjuk".

A játék nagyon jó. A helyszínek változatosak, a minijátékok hangulatosak, a zenék kiválóak, sorolhatnám. Sajnos a fentebb említett monotonság miatt nem kap 10 pontot. Ettől függetlenül azonban szerintem nemhogy megütötte, fölé emelkedett annak a mércének, amit a 3. rész állított fel. Próbáljátok ki, megéri!

Pontszám: 9/10

DuckLife 4, kattints ide, ha játszani szeretnél!








 

Szólj hozzá!

Címkék: fantasztikus 2012 ducklife 4


A bejegyzés trackback címe:

https://gabog.blog.hu/api/trackback/id/tr534201154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása