Good and Bad Online Games

Sziasztok! Ezen a blogon online játékokat fogunk (azaz Roannes és unstopable [admin: DraGirl]) elemezni. Reméljük, hogy segítünk valamelyest nektek a jó és rossz online játékok közötti tájékozódásban. Emellett érdekesebb hírek is lesznek. Jó szórakozást!

Elérhetőség

képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés --------------------------- képfeltöltés

Kategóriák

Facebook

Friss topikok

  • -=Atmancs=-: Jaj de jó akkor nem szűntetek meg :D (2012.06.27. 10:30) Várható teszt
  • BALAGE: @unstopable: Kiváló teszt, bár annyit hozzáfűznék hogy a szaggatás és a laggolás között nem kicsi ... (2011.08.25. 01:50) The Last Stand-Union city
  • unstopable: Roannes!!!!!!!! Van új rész a kongán ha érdekel. (2011.07.24. 09:01) Szériateszt - Reincarnation sorozat 1. rész
  • unstopable: @Roannes: Mint mondtam ezt még a bloggereknél csináltam és csak azért raktam ki hogy ne unatkozzon... (2011.07.18. 09:35) Szériateszt-Being One
  • unstopable: Ó hogy én mennyire de mennyire rühellem ezt a játékot amiatt az egy rohadt hiba miatt (2011.07.17. 16:53) Játékteszt - The Enchanted Cave

2012.03.28. 10:00 Roannes

SAS: Zombie Assault 3

Ninja Kiwi. Szeretnék köszönetet mondani, amiért létrehoztátok ezt a játékot. Ezerszer is, köszönöm. Na de akkor magyarázzam már el, miért hálálkodok itt a Ninja Kiwi-nek. Ahogy múlt csütörtökön is, most is egy zombis játékról fogok írni. Csak hogy, ezalatt a néhány nap alatt, a SAS: Zombie Assault 3 a KEDVENC játékom lett.

Ahogy a Decision-nél is, kezdjük itt is a fegyverekkel. 7 csoportra vannak osztva ezek a csodák: pisztolyok, smg-k, géppuskák, shotgunok, gépkarabélyok, speciális fegyverek, valamint  gránátok (gránátokat nem lehet venni a menüben, jó pár sorral lentebb lesz, hogy hol lehet őket beszerezni) Összesen 30 fegyver van, ami nem prémium. Merthogy, vannak prémium fegyverek, pontosan 13. Párat közülük aktiválni lehet, a maradékot viszont MochiCoins-ból lehet megvenni a Mochi honlapján. Prémiumon belül van még 3 pack: Party Pack, XSAS Skill Pack és a TDPSA. Ezekben több képesség és fegyver van, mást nem igazán tudok róluk mondani. 2 sorral feljebb említettem, hogy lehet fegyvereket aktiválni. A játékban ugyanis lehet szinteket lépni, 50-et. Minden szinten kapunk valamit. Legtöbbször fegyvert, de kaphatunk lézeres célzót, gyorsabb futást, gyorsabb újratöltést és hasonlókat. Szintekhez rangok is járnak, és rangjelzések. Ezek alapján könnyen meg lehet látni valakin, hogy milyen fegyverei lehetnek, deeee ne menjünk ennyire előre. 6 fegyver lehet mindössze nálad egyszerre(ami így is több mint mondjuk a tavalyi Duke Nukem Forever-ben), amikhez még egy kis érdekes negatívum és kötődik. Ha mondjuk 2 shotgunod van, bármelyikkel lősz, a másiknak is fogy az össz lőszere. Mert, a lőszert venni kell. Nem olyan olcsó mondjuk egy Winchesterbe a muníció, de könnyen lehet pénzt szerezni.

Jöjjenek a szörnyek, valamint az irányítás. W A S D-vel mozgunk, egérrel lövünk, semmi különleges. A Q és az E betűkkel váltogathatjuk a fegyvereinket (ezt a Space-el is megtehetjük), az R-el újratölthetünk. A Space-el egy menüt nyitunk meg. Itt (is) váltogathatjuk fegyvereinket, valamint vehetünk lövőtornyokat és gránátokat. A C, G és H betűkkel pedig a 3 különböző gránátot dobhatjuk el. Van egy rendes gránát, egy fagyasztó, és egy olyan ami még nem tudom mit csinál, ha egyszer is kapni fogok, frissíteni fogom a posztot.

A szörnyek már érdekesebbek. 7 darab szörny került a játékba: Swarm Zombie, Sprinter, Choker, Butcher, Shadow, Mamushka és a Devastator. Menjünk szépen sorjában. A Swarm Zombie a leggyengébb, azonban csapatban szépen körbe tudnak venni minket, ezzel utat adva az erősebb zombiknak. A Sprinter vörös színű, és gyors. Ezzel ellentétben eléggé gyenge, könnyen ölhető. Choker. Kemény és erős, a barikádokat könnyedén áttöri. A Butcher a 3. legnagyobb zombi. Igen erős, a hentesbárdjával fog csapkodni minket. Halála után körülbelül 10 db kis féreg követ minket. A Shadow már kicsit szemetebb. Színe fekete, tüskék állnak ki belőle, valamint átmegy mindenen. Mindenen. Semmi sem állíthatja meg, csak a fegyvereink. A Mumushka a legszemetebb. Az egy dolog, hogy a 2. legnagyobb zombi. Azonban, ha megöljük, kisebb Mumushkákra szakad. Azok még kisebbekre és így tovább, és így tovább. Maradt a Devastator. Egy szteroidokon felnevelt batár állat, aki csontikat hív le maga mellé, és RENGETEG lövés kell belé.

Következő pont legyen, a single player. Van 5 pálya: Farmhouse, Airbase, Karnivale, Verdammtenstadt és a Black Isle. Mindnek megvan a maga hangulata, atmoszférája, ráadásul mint egyre nagyobb. A legjobb 2 pálya (szerintem) a Karnivale és a Verdammtenstadt, senki ne kérdezze miért (ki kérdezné amúgy), ezek tetszettek nekem a legjobban.

A grafika, az valami gyönyörű. Persze, lehetett volna ez akár 3D-s is, akkor valami tömör gyönyör lenne, de már így is hihetetlenül jó. Csak nézzétek meg a képet. Mindent elárul. A legszebb dolgok a játékban, a pályák. A képen csak a lába fért rá, de ott van egy gyönyörű szobor, ami szerintem, a legszebb dolog a játékban.

A pályák elemei következzenek. Vannak barikádok a területünk oldalain, amiket ütlegelnek a zombik, hogy hozzánk eljussanak. az F billentyűvel lehet bármikor megjavítani ezeket. A másik lényeges dolog, egy láda rajta egy vörös fegyverrel. Minden körben kerül egy a pályára. Több dolgot is adhat: fegyvert, pénzt, lövőállást, gránátokat és plusz pontokat.

Már most ez a leghosszabb tesztem amit valaha írtam, és valamiről még szót sem ejtettem: a multiplayer. 4 fős coop multiplayer. Emiatt mondom azt, hogy ez a kedvenc játékom (amíg el nem érem az 50-es szintet, addig az is marad). Van 3 mód: Onslaught, Purge és Apocalypse.
Az Onslaught egy old-school zombis mód. Hullámokban támadnak a zombik, minden körben egyre többen lesznek és egyre erősebbek.
A Purge már izgalmasabb. a Pályán zombi fészkek vannak elhelyezve, ezeket kell megsemmisíteni. Ezzel a művelettel sietni kell, ugyanis egyre több és több és több és több és...
... több zombit uszítanak ránk.
Maradt az Apocalypse, a végtelen móka. Örökké jönnek a zombik, itt is egyre többen és lesznek és egyre erősebbek. Az örökké kicsit túlzás volt. Addig jönnek míg mindenki meg nem hal. Ami jó, hogy nem a játék végéig halunk meg, hanem töltődik egy kis kör. Ha szerencsénk van, akkor a társaink még rohangálnak a pályán, és a kör teli lesz. Ilyenkor újjáéledünk és ölhetjük megint az élőholtakat.

Mit hagytam ki? Ja igen.
"Ezek alapján könnyen meg lehet látni valakin, hogy milyen fegyverei lehetnek, deeee ne menjünk ennyire előre." Ideje ezt is megemlíteni. Mielőtt elindulna egy multi meccs, a rendszer 3 játékost keres mellénk. Ilyenkor a nevek mellett ott van az illető a rangjelzése, valamint hogy mekkora szintű.
Egy valamire azonban figyeljetek. Ha a kis kör túl gyorsan tölt, gépi játékosokat kaptok magatok mellé. Ilyenkor rögtön lépjetek ki a meccsből, mert nagyon gyorsan rakja melléd a segíteni nem képes társakat.

Amit szintén kihagytam, azok a hangok, zenék, nehézség, és a kamera. Ezekről eddig nem tudtam 2-nél több sort írni, azonban ez a teszt ebben is kivétel lehet. A zenék FANTASZTIKUSAK nagy F-el és többi betűvel. Nagyon jók, nagyon nyomasztóak, és mindig illenek az adott pillanathoz. A hangok még jobbak. A fegyverek lövései, ha meghal valaki (az mondjuk már annyira nem jó) valamint a zombik hangjai. MINDEGYIK zombit fel lehet ismerni a hangjáról, hatalmas piros pont. A játék nehéz... addig, amíg nem lépsz magasabb szintre (15-től). Addig elég sok kihívást fog nyújtani, főleg, ha egyedül játszol. Csapatban már könnyebb, de akkor több zombit küld rátok a játék, had legyen már kiegyenlítve a létszámkülönbség. A kamera pedig néééééha igen érdekesen mozog. Általában minket mutat és a körülöttünk lévő terület egy kisebb részét, azonban néha hülyén mozog, így nem látjuk mi jön mondjuk fölöttünk. 

Eddig csak és kizárólag dicsértem a játékot. Nem is fogom szidni semmi miatt (maximum a kamera érdekes mutatványai miatt, de ez szerencsére ritkán van). Véleményem szerint ez a játék tökéletes. Fantasztikus hangok és zenék, könnyű és gyors irányítás, fegyverek tárháza, változatos zombik. Kell ennél több? Nagyon jó élmény ezzel a játékkal játszani. Ajánlom MINDENKINEK aki kicsit is szereti a zombikat, vagy az akció játékokat. Vagy a lövöldözős játékokat. Vagy a felülnézetes játékokat...

Pontszám: 10/10  (Tőlem kapna még egy plusz pontot, csak azért, mert a kedvencem lett >.>)

SAS: Zombie Assault 3, kattints ide, ha játszani szeretnél!
 

Szólj hozzá!

Címkék: fantasztikus 2012 sas zombie assault 3


A bejegyzés trackback címe:

https://gabog.blog.hu/api/trackback/id/tr84343737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása